Пресата в САЩ гръмна: Не Анна Курникова е родила близнаците на Енрике Иглесиас! (още подробности)

Пресата в САЩ гръмна: Не Анна Курникова е родила близнаците на Енрике Иглесиас! (още подробности)
Гласувайте за статията

Анна Курникова и Енрике Иглесиас станаха родители на близнаци!

Съвсем наскоро Анна Курникова и Енрике Иглесиас съобщиха на света най-прекрасната новина. А именно, че след 16 години връзка те най-накрая се сдобиха с наследници. При това два броя.

Енрике Иглесиас

Анна Курникова и Енрике Иглесиас ползвали услугите на сурогатна майка

Певецът и тенисистката станаха родители на близнаците Николас и Люси, които се родиха в една от престижните клиники в Маями. Днес обаче медиите зад океана гръмнаха със сензационната новина, че не Анна е родила бебетата.

Оказа се, че сурогатна майка е износила двата плода и е дарила звездите с техните деца. Доказателствата за това са няколко. Първо Анна Курникова и Енрике Иглесиас никога не обявиха, че ще стават родители.

Второ – тенисистката така и не беше забелязана бременна, нито пък публикува снимка с наедрялия си корем. Както правят всички световни звезди по време на бременността си.

И трето – в деня на раждането, Курникова постна своя снимка от разходка с моторница край Маями. Във времето, в което уж трябваше да бъде в клиниката и да ражда.

Всичко това навежда на мисълта, че двамата са прибегнали до услугите на сурогатна майка. Това е нещо широко разпространено в света на богатите и известните, а рекорьорът по сдобиване с бебета по този начин, е Роналдо.

„Като нищо Анна не е искала да разваля фигурата си и да преживява трудностите около бременността и раждането цели девет месеца. Тя винаги е била щура и луда глава, затова е напълно очаквано от нея да вземе такова решение“, коментират близки до звездната двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар