Антония Петрова се похвали: Прекарвала празниците в Маями! (виж с кого е там)

Антония Петрова се похвали: Прекарвала празниците в Маями! (виж с кого е там)
Гласувайте за статията

Антония Петрова се изфука с почивката си в слънчев Маями!

Бившата Мис България Антония Петрова никога не е била от скромните. Нито пък от онези известни личности, които обичат да държат личния си живот в сянка.

Антония Петрова

Антония Петрова отпраши за Маями с любимия си нов мъж, който не спира да я глези

Напротив – ако Тоца не се похвали, значи хубавото не се е случило. Тя обича да държи в течение потребителите в социалната мрежа и да им показва почти всеки свой ход. Особено ако той е разточителен и екзотичен.

Така направи и тези дни, когато не спря да залива мрежата със снимки и видеа. Но не от къщата си в Перник, а от слънчев Маями. Да, досещате се, че Антония Петрова прекарва празниците зад океана.

Тя не спира да обикаля по плажа в оскъден бански като щедро развява пред очите на янките мощните си силиконови прелести. Не, че там не са виждали такива, но нашето си е наше.

По-любопитен е въпросът с кого е заминала Антония Петрова за Маями. Единият вариант е нейната родителка, с която тя обича да пътува. А вторият и още по-логичен към момента, е новият й приятел.

Както знаем, преди няколко дни миската беше изловена от парараци да се прегръща и горещо да се натиска с непознат и млад мъж. Последният изглеждаше заможен и доста симпатичен, а близостта му с Петрова беше очевадна.

Затова и е най-вероятно двамата да са забегнали за Маями заедно, за да се отдадат на ласки и страсти далеч от любопитните погледи на околните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар