Уау: Галена изкърти с чисто нова визия! (определено доказа, че е хамелеон)

Уау: Галена изкърти с чисто нова визия! (определено доказа, че е хамелеон)
Гласувайте за статията

Галена изобщо не се страхува да експериментира с визията си!

Сладураната на Пайнер Галена определено е единствената певица, която не се бои да се променя, при това драстично. Тя от години е сравнявана с хамелеон и често експериментира с външния си вид.

Галена

Галена си офъка косата, но пак е супер готина

Направи го и сега за новия си проект „Просто шоу“, където цъфна с буквално офъкана коса. Драстично къса и боядисана в черно, прическата на Галена смая феновете, защото никой не очакваше това от нея.

Готик визията на изпълнителката е допълнена от тежкия тъмен грим и обецата на устните. Както и да го въртим обаче, не можем да не заявим, че и с новия си вид, чаровницата от Смядово е все така красива и неустоима.

Това смятат и феновете й в мрежата, които още повече я признаха за истинска звезда. „Една звезда трябва да може да се променя и да знае как да го прави. А Галенчето си го може и то от години. На нея всичко й отива, може би, защото има страшно правилни и симетрични черти на лицето. А и правилен череп“, коментират по-запознатите.

А болшинството от почитателите й просто твърдят, че отново е прекрасна и дори да се офъка нула номер, ще си остане ненадмината хубавица. Вероятно и половинката й Галин е на същото мнение. Ако съдим по това от колко години е с нея и как продължава да я глези като кралица.

Припомняме, че вафленият бос дори „откупи“ жена си за Нова година като плати на Митко Пайнера, за да я освободи от ангажиментите й. Целта му е семейството да бъде заедно на празниците и никой друг да не се радва на прелестите на Галена, освен самия него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар