Бомба: Мира Добрева получи нов апартамент за Коледа! (виж къде ще живеят с Жоро Торнев – снимки)

Бомба: Мира Добрева получи нов апартамент за Коледа! (виж къде ще живеят с Жоро Торнев – снимки)
2 (40%) 1 vote

Мира Добрева и Жоро Торнев вече са новодомци, жилището им е прекрасно!

Водещата на БНТ Мира Добрева доста е слушкала през изминалата година май. Как иначе Дядо Коледа щеше да й донесе този огромен подарък. А именно чисто нов и супер красив апартамент?!…

Мира Добрева

Мира Добрева получи най-огромния и желан подарък от мъжа си Жоро Торнев

Всъщност в ролята на Дядо Коледа влезе не кой да е, а съпругът на водещата Жоро Торнев. Той направи така, че любимата му да запомни завинаги Коледата на 2017-та година. С това, което тя е искала толкова дълго време и си е мечтала за него.

„Сбъднах една 20-годишна мечта. Вече сме в ново жилище и за първи път ще имам гости за Бъдни вечер. За първи път не само в новото жилище, но въобще.

Защото до сега живеехме в много малък апартамент и винаги съм се притеснявала да поканя гости там. Това жилище всъщност е една сбъдната мечта“, похвали се щастливата Мира Добрева в социалната мрежа.

Тя лично публикува снимки, на които се вижда как чевръсто боядисва новата кухненска маса на семейството. Втория подарък, направен й от Торнев. Оказа се, че той собственоръчно е измайсторил масата, той като има умения на дърводелец. Както виждаме – доста добри.

Мира Добрева обаче отказа да разкрие местоположението на новото им жилище, защото иска да запази личния си живот в сянка. „Мислех да не разкривам и новината за апартамента, но при такава огромна радост, човек си мени мнението“, усмихва се Добрева.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар