Преслава в шок: Павел Лазаров мята белтъци към бившата си Мария Цветкова! (още подробности)

Преслава в шок: Павел Лазаров мята белтъци към бившата си Мария Цветкова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Преслава не може да спи от ревност заради красавицата Цветкова!

Любовната идилия на Преслава и Павел Лазаров скоро може да се окаже в миналото. Причината е в болезнената ревност на пайнерката, която е влюбена толкова силно и истински за първи път.

Преслава

Преслава не спира да ревнува и да дебне Павел Лазаров от бившата му Мария Цветкова

Откакто е с Павел, тя спокойно го представи пред света и не крие чувствата си от медии и фенове. Нещо повече – от доста време насам се говори, че Петя от Добрич е бременна и чака първото си дете от Лазаров.

Това обаче не може да попречи на ревността й, още повече, че тя е напълно основателна. Близки до Павел разкриха, че отскоро той започнал пак да мята белтъци по екс гаджето си Мария Цветкова. Особено като научил, че вече е свободна.

Преди време двамата имаха много бурна и страстна връзка, която се разпадна по стечение на обстоятелствата. Тръпката на Лазаров към знойната Мария обаче останали още живи.

Дори и Преслава да е бременна, това не би попречило на Павел Лазаров да я разкара, шушукат из светските среди на столицата. Припомняме, че той започна връзка със Златка Райкова в момента, в който старото му гадже беше бременно.

След това със Злати скъсаха и той се върна при годеницата си, която после отново напусна. Този път заради красивата Мария Цветкова. Затова и в момента Преслава сън не я хващало и не спирала да дебне и проверява къде и с кого се подвизава половинката й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар