Дани Петканов и Алекс с двойна радост: Празнуват тригодишнината си! (И първата им среща била шантава)

Дани Петканов и Алекс с двойна радост: Празнуват тригодишнината си! (И първата им среща била шантава)
Гласувайте за статията

Дани и Алекс Петканови празнуват своята три годишнина

Дани Петканов и Алекс Богданска, вече Петканова, са се запознали точно преди три години. Паметният ден е 13-ти декември, когато те станали двойка. Двамата се срещнали доста лудо. Точно преди три години репортера налетял буквално на манекенката.

Дани Петканов

Дани Петканов и Алекс празнуват три години от връзката си

Благоевградската красавица била пред института си, когато Дани Петканов правил репортаж за телевизията. На този паметен ден Дани Петканов не само я забелязал, но веднага я целунал. А тя пък не направила дори и опит да се отдръпне.

Нищо обаче не подсказвало, че неочакваното им познанство ще прерасне във връзка. Станало, защото Алекс Петканова взела нещата в свои ръце. Тя го намерила в социалните мрежи и започнала да му пише. И той събрал смелост да я покани на кафе.

„Още с първата среща ние станахме гаджета”, не спира да се хвали Дани Петканов. И малко след това заживели под един покрив. Родителите на чаровната манекенка изобщо не харесали Лудия репортер.

За тях той бил вятърничав и много повърхностен. Но двамата не се впечатлявали от това какво си мислят родителите за тях. И заживели като за последно. Не спирали да ходят на купони и партита. А след като свършили парите карали на компоти и това, което им изпращали от селата.

И така заживели на макс, докато не дошла изневярата. Но както стана ясно от ВИП Брадър, където и двамата бяха съквартиранти, тя била нещо нормално в отношенията им.

Все пак Дани Петканов луднал, че гаджето му станала интимна с бизнесмена от Монако Макс. А снимката, където тя му лапа пръста направо го взривила. И той направи така, че цяла България разбра за изневярата й. А народът я линчува.

Докато в Къщата отново не се събраха и дори минаха под венчило, официално. И досега мнозина зрители на скандалджийското шоу са на мнение, че това е режисирано от продуцентите.

Те нямаха меден месец, но сега, за празниците са решени да отидат на някое екзотично, топло местенце. И да си имат бебче след време. Което окончателно да разбие неверниците, които още не вярват, че Дани Петканов и Алекс са истинско семейство. И се обичат не на шега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар