Откраднали парите на Наталия Кобилкина: Кара само на бисквити и чай! (още за фалита)

Откраднали парите на Наталия Кобилкина: Кара само на бисквити и чай! (още за фалита)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина е разбрала какво е да нямаш пари и за храна!

Устатата Наталия Кобилкина, която събира луди пари от наивници, с обещание да ги превърне в богаташи или гейши, знае две и двеста. В момента тя е омъжена за гърка Такис Дретакис и може да си позволи разточителство след разточителство.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина си спомни за времето, в което са били бедни. И често е карала само на чай и евтини бисквити

Не винаги обаче е било така. Психоложката разкри начинът, по който е започнала да прави свой бизнес и да печели пари. Причината за това е бил страшен банкрут в семейството й. И тотална невъзможност да се сдобият с най-необходимото.

„Преди години семейството ми загуби абсолютно всичките си пари, беше ужасно. Спестяванията ни се стопиха, изгоряха във финансова пирамида. Живеехме прилично, а изведнъж се оказахме бедняци.

Имаше дни, в които даже нямаше какво да сложим на масата. Пиехме само чай и ядяхме най-евтините бисквити. Ужасно труден момент беше това, но точно той ме стимулира да работя“, разкри Наталия Кобилкина.

Е, днес мнозина могат да й завидят и с право. Нейните семинари и уебинари из цялата страна и в чужбина, й носят не само прилични, но направо богати доходи. Затова и Наталия е благодарна на онзи тежък период в живота си.

„Ако мама и татко не бяха разорени и вече нямаха възможност да ме издържат, нямаше да започна своя бизнес“, разсъждава Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар