Няколко факта, че хората със сестри са по-успешни

Няколко факта, че хората със сестри са по-успешни
Гласувайте за статията

Няколко факта, че хората със сестри са по-успешни. Според изследване на  Университетите в Ълстир и Де Монфънт, хората, които са израснали със сестра са по-уверени, успешни и определени оптимисти, пишат и в изданието „Вести“.

Зад тези думи стоят социално-психологическите предпоставки за това, а именно. Сестрите ни помагат да изразяваме емоциите си, момичетата са по-емоционални, затова, растейки с тях, успяваме да се научим да показваме емпатия и чувства по-лесно. При братята се наблюдава друг ефект. Те споделят по-рядко и са по-затворени. Отношенията между момчетата са други, което спомага за формиране на различни личностни качества.

Едни доста известни сестри с благороднически гени – Пипа и Кейт Мидълтън

Чувствителността и дребните жестове ни помагат да сме по-състрадателни и да създаваме по-лесно приятелства в живота, коментираме и ние в „Клюки.бг“.

Затова колкото и да ви дразнят, особено докато пораснете, сестрите са ценно нещо и не рядко освен, че стават наши истински приятели, те могат и да ни научат на много неща. Като прибавим факта, че ползваме гримове и дрехи от тях, по-бързо ставаме част от компанията на големите и т.н.

Сериозно погледната, да си имаш другар и съветник в живота е ценно нещо, затова не на шега, признаваме, че всички ние със сестри сме си късметлии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар