Григор Димитров за Шарапова: Лесно е да се подведеш по красотата! (ще се обиди ли рускинята от думите му – виж тук)

Григор Димитров за Шарапова: Лесно е да се подведеш по красотата! (ще се обиди ли рускинята от думите му – виж тук)
Гласувайте за статията

Григор Димитров даде поредното си интервю, в което говори за бившите си гаджета!

Григор Димитров даде поредното си интервю за италианския Ла Република. Пред вестника Гришо разкри голяма част от себе си и повдигна (макар и малко), завесата на личния си живот.

Григор Димитров

Григор Димитров може би несъзнателно засегна бившата си Мария Шарапова

Въпреки че е един от най-големите в тениса, Григор Димитров е млад и красив. Което мигновено събужда интереса на хората към по-пикантните теми от ежедневието му. А каква по-интересна и гореща тема от тази за любовта. Гришо обаче знае как да се държи и предпочита да бъде уклончив.

„Хората често не ме разбират правилно, когато постоянно ме питат за бившите ми приятелки. Особено когато не ме познават, остават с грешно впечатление.

Имаше, разбира се, тежки моменти, в които не бях обграден от правилните хора. Но нека не говорим с клишета за бившите ми приятелки – от Серина до Мария… Лесно е да се подведеш по красотата, но това толкова ли е грешно?“, каза Григор. Което накара мнозина да се запитат как ли ще реагира Мария Шарапова на тези думи.

Ясно е, че под „красотата“ хасковлията има предвид нея. Серина Уилямс е голяма в спорта, но не може да се определи като красавица. Днес Димитров има точно такава жена до себе си – красива и желана от милиони. Той обаче знае как да я пази само за себе си.

„Сегашната ми връзка с Никол Шерцингер ме кара да съм много по-внимателен и да не излагам на показ личния си живот“, усмихва се дяволито чаровникът Григор Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар