Ники Михайлов публично: Искам бебе през 2018! (Николета ли ще бъде майката – още подробности)

0

Ники Михайлов даде своето коледно интервю и разкри най-съкровените си желания!

Вратарят Ники Михайлов разкри най-съкровените си желания пред цяла България. Той даде своето коледно интервю, в което, без да се страхува, че каже ли си, няма да се сбъдне, беше пределно откровен.

Ники Михайлов
Ники Михайлов иска да има бебе през 2018. Николета Лозанова ли ще бъде майката?!

Синът на Боби Михайлов сподели, че изпраща една добра година – особено в личен план. Надява се обаче новата да му донесе много повече хубави неща и успехи от старата. Още повече, че се опитва да бъде скромен в това, което иска.

“Аз съм реален човек и не се изхвърлям в пожеланията си. Пожелавам си през 2018 година няколко неща. И ето кои са те:

Всички мои близки и семейството ми да са здрави. Да започна да играя максимално бързо в Омония и да си върна мястото в националния отбор на България. Баща ми да стане президент и да имам бебе…“, това заяви Ники Михайлов пред сайта Sportal.bg.

Както знаем, в момента той е във връзка с Николета Лозанова. Двамата бяха гаджета в младостта си, още преди тя да се запознае с Валери Божинов. След това се разделиха и всеки пое по пътя си, за да се срещнат отново години по-късно.

Николета вече има своята дъщеричка Никол Божинова, но Ники Михайлов още не е усетил щастието да стане баща. Дали НиЛо е жената, от която иска да има бебе и дали тя самата е готова да развали фигурата си, за да зачене още догодина?!

Тепърва ще изчакаме и ще разберем какво има да става между двамата. И дали семейството на Ники Михайлов ще приеме Николета Лозанова не само като негово гадже, но и като законна снаха.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.