Разрив в дома на Джена и Наско Стоев: Певицата заряза бебе и семейство на Коледа! (още подробности)

1

Джена заряза бебето си на Коледа, за да вади пари!

Поп фолк дивата Джена е в разрив с мъжа си Наско Стоев. Това разкриха близки до семейството източници, след като на най-светлите празници певицата хукна по кръчмите.

Джена
Джена хукна по кръчмите на празниците, мъжът й Наско Стоев е бесен

Знаем, че на Коледа и Нова година тарифата на пайнерките е двойна, че и тройна. Затова и младата майка не се замислила, преди да приеме няколко участия. И да сюрпризира половинката си, че няма да й види очите вечерта.

Бебето било поверено на грижите на свекървата Надя, която го гледа като писано яйце. Само че това никак не успокоявало Атанас Стоев, който подобно на Галин на Галена, искал да бъде насаме със съпругата си.

„Галена обаче е по-различна. Тя отказа участия дори на самата Нова година, само и само да си бъде при семейството, децата и Галин. Явно Джена пък е решила да се възползва от случая и да си извоюва още фенове и слава“, коментират запознати.

На всички направи впечатление как певицата още след раждането успя да възстанови напълно фигурата си. И скоростно да се върне на сцената. В името на кариерата си Джена спазва стриктен режим на хранене и усилено тренира във фитнеса.

Не може да се отрече, че тя е в перфектна форма, за което си заслужава похвалите. Дано обаче любовта й към работата да не навреди сериозно на отношенията й с любимия мъж. Защото Наско Стоев едва ли иска нощите с жена му да бъдат разпределяни по график.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. 345 казва

    По-грозно и бездарно същество няма .Разградска циганка

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.