Състоянието на Ивана се влошава: Дъщеря й Теодора е потресена! (още подробности)

Състоянието на Ивана се влошава: Дъщеря й Теодора е потресена! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ивана не се радва на добро здраве напоследък!

Примата на поп фолка Ивана е влошила здравословното си състояние напоследък. А дъщеря й Теодора е силно притеснена като не спира да й говори, но кой ти слуша…

Ивана

Ивана не спира да пали цигара от цигара, а щерка й Теди е силно притеснена

Причината за ядовете на Теди и близките хора на Ивана е фактът, че певицата не спира да пуши. Тя дими като комин от сутрин до вечер и дори си ляга с цигара.

Вредният навик изпълнителката добила още в тийнейджърските си години, когато запалила първата си цигара. Харесало й й бързо свикнала, а и тогава си било модерно. От ден на ден започвала все повече да се пристрастява към дима и фасовете летели един след друг.

Към днешна дата обаче се говори, че Ивана изпушва минимум по две кутии цигари на ден, което е направо погубно за организма й. И тя сама ставала свидетел на първите проблеми със здравето си.

От доста време насам Ивана не можела да диша като хората и се задъхвала при най-малкото движение. Особено я моряло качването по стълби. Още на третото стъпало започвала да диша тежко, а какво остава да се катери няколко етажа, разкриват източниците.

Всичко това много тревожело Теодора и приятелите на примата. Лекарят й също отдавна я плашел, че ако продължава в този дух ще се разболее. Но тя не искала и да чуе. Все повтаряла, че нищо й няма и че ако й е писано да се обеси, няма да се удави.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Състоянието на Ивана се влошава: Дъщеря й Теодора е потресена! (още подробности)”

  1. боби

    Дек. 28. 2017

    Ивана е готина!

Добавете коментар