Бомба: Светлана Василева подви опашка и се върна при Гущеров! (ето с какво я примамил обратно)

Бомба: Светлана Василева подви опашка и се върна при Гущеров! (ето с какво я примамил обратно)
Гласувайте за статията

Светлана Василева твърдеше, че не иска и да чува повече за Гущеров!

Само преди няколко дни Светлана Василева си грабна куфарите и се изнесе като стрела от дома на Християн Гущеров. Причината за решението й била повече от шокираща, а плеймейтката се зарекла, че не иска и да чува повече името на бившия си.

Светлана Василева

Светлана Василева бързо, бързо прости на Гущеров и припна при него

Снощи обаче, в два часа посред нощ, Светлето изненадващо публикува нова снимка със сина на Добромир Гущеров. Двамата се намират отново в палата му в Бояна, а Василева нежно го е гушнала. Над снимката пък тя написа, че Християн е нейният свят и нейната любов.

На което той не остана безразличен и я дари щедро с емотикон на голямо червено сърце. Умилителна картинка, шушукат потребители в мрежата. Но и са озадачени как така красавицата потъпка егото си и се върна обратно при Гущеров.

Припомняме, че версиите за раздялата им бяха няколко. Като едната от тях бе свързана с изневяра от страна на Хриси, а другата с неговото пиянство и дори посегателство над Светла.

Надали последното твърдение е вярно, в противен случай Василева едва ли щеше да се престраши да скочи пак в обятията му. Източници обаче разкриха пред ХотАрена.Нет, че Светлана Василева се върнала при гаджето си заради… обещаната от него нова кола.

Разбрал вината си, Християн помолил за прошка Василева и я изненадал с решението си да й купи супер возило за Коледа. Е, как да откажеш на такава щедрост, шушукат източниците. Тепърва ще се разбере дали информацията им е била вярна, или е поредната измислица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Светлана Василева подви опашка и се върна при Гущеров! (ето с какво я примамил обратно)”

  1. Ндаа

    Дек. 28. 2017

    Това момче, ако наистина има много пари, първо трябва да си направи операция като Люси Иларионов или да се хване здраво за фитнеса, второ – да си присади коса като Боби и Бербатов, и едва тогава може да се надява, че някоя от тези бръмчалки го харесва заради самия него, а не заради парите и подаръците.

Добавете коментар