Лъсна най-строго пазената тайна на Лили Иванова! (Ето какъв кошмар преживяла)

Лъсна най-строго пазената тайна на Лили Иванова! (Ето какъв кошмар преживяла)
Гласувайте за статията

Излезе дълго пазена тайна на Лили Иванова

Лили Иванова още не може да преживее този кошмар от миналото си. Най-пазената тайна на примата най-после лъсна на показ .

Лили Иванова крие кошмар от миналото си

Страховитата случка станала в началото на певческата й кариера. Тогава певицата тръгнала към Германия. В края на 80-те години до 1991 година била една от поп дивите, които пеели в най-елитните клубове на източна Германия.

Кошмарът се разиграл на пропусквателния пункт „Чекпойнт Чарли“, който разделял капиталистическата от социалистическата част на Берлин. И бил използван само от дипломати.

Именно там на примата на българската музика нашенци й скроили гаден номер. От завист. Те подшушнали на местните власти, че Лили Иванова пренася наркотици.

Певицата била задържана и обискирана по най-унизителния начин.Въпреки че не открили дрога у нея, тя останала в ареста, пише „България днес”.

По това време била вдигната цялата българска дипломация в Берлин на крак. Изпълнителката на „Ветрове” била канена да пее на концерта, организиран в посолството ни в Германия.

Певицата поискала 800 марки хонорар за две песни. Парите се видели много на дипломатите ни. Но Лили Иванова им обещала да пее без пари, само и само да излезе от ареста.

Според отлично осведомени източници бил изработен специален план за освобождаването на изпълнителката. Той носел кодовото име „Роза”.

След дълги и трудни преговори най-после родената в Кубрат гласовитка била освободена от ареста. Лили Иванова изпълнила обещанието си и пяла на дипломатите ни в Германия в новогодишната нощ без пари.

Освен това вместо предвалително предвидените две, тя изпяла осем песни. А участието й на сцената продължило 40 минути.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар