Гала бясна: Бившият й си хвана гадже! (Виж в какъв палат ще се шири двойницата й)

Гала бясна: Бившият й си хвана гадже! (Виж в какъв палат ще се шири двойницата й)
Гласувайте за статията

Гала не може да се побере в кожата си от яд

Гала направо е съсипана. Бившият й мъж Косьо Будев окончателно й обърна гръб. И вече си има ново гадже. Любовницата на бизнесмена му е връстница и копие на водещата на „На кафе”.

Гала

Бившият на Гала лудна по нейна двойница

Богаташът, който е баща на единственото дете на телевизионерката, вече живеел с новото си гадже на семейни начала.

Двойката живеела в огромното имение на бившият й мъж на Гала, в полите на Витоша. Къщата разполагала с басейн с олимпийски размери, с барбекю и просторна градина. На палата се любувала новата стопанка, което карало Гала да се тресе от яд.

Водещата се гневяла, че бившият й мъж, когото тя зарязала точно когато бизнеса му за буксувал и той губел пари със скоростта на светлината, сега стъпил на краката си. И вече вдигнал стандарта си на живот до небето. А новата му жена се радвала на богатството и на благинките от парите му, пише „Ретро”.

В същото време блондинката изплащала огромен жилищен кредит. Мъжът до нея Стефан не печелил кой знае колко от производството на мед, нито като ко водещ на предаването й.

Пътят й обаче към сърцето на Константин Будев бил завинаги затворен. Бизнесменът й бил обиден от години и не й говорил. Единствено се събрали на абитуриентския бал на Мари, за да не й развалят празника.

В началото на 90-години бизнесмена бил щастливо женен за журналистка с която имали и дете. Но тегобите му започнали, щом пътищата му с Гала се пресекли. Блондинката доказала, че минава през трупове, за да получи това, което иска.Тя първо го развела и после му родила дъщеря Мари.

И след като бизнеса му забуксувал й станал безинтересен и го отсвирила. Като след това обявила, чей упражнява психически тормоз. За да изчисти името си обаче Косьо Будев казал, че жена му имала връзка с настоящия си приятел Стефан още докато двамата били още семейство.

А Гала постъпила по същия сценарий и с него. Стефан имал жена и бебе пеленаче. Но тя го развела и накарала да паряса бащинските си задължения.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Гала бясна: Бившият й си хвана гадже! (Виж в какъв палат ще се шири двойницата й)”

  1. зрител

    Дек. 27. 2017

    Тая Гала излезе най-голямата шантонерка и разтури къща от водещите.Простовата ,бездарна ,но явно умееща други неща с които и до днес стои като петно в телевизията.Толкова тъпо предаване и такъв кич наоколо ,няма друга такава простотия по телевизията.Хората не я харесват , а тя си вкара и жиголото в предаването за да покаже каква простакеса е.

Добавете коментар