Канибал: Даниел Златков отхапа носа на противник по време на мач! (ето какво разкри самият той за ужаса)

Канибал: Даниел Златков отхапа носа на противник по време на мач! (ето какво разкри самият той за ужаса)
Гласувайте за статията

Даниел Златков си признава, че е отхапал носа на футболист от противниковия отбор!

Родният Роналдо Даниел Златков хич не си поплюваше като заплашваше с бой шеф Петров в Къщата на Вип Брадър. Оказа се, че той наистина има сприхав нрав и като подпали веднъж, трудно може да бъде удържан.

Даниел Златков

Даниел Златков го играе канибал на терена, отхапа носа на противника си

Дани Златков ошашави всички с разкритието си, че е захапал за носа свой противник по време на футболен мач в Турция.

„Имахме важен домакински мач. В последните минути капитанът ни си вкара автогол и губехме двубоя. За една спорна топка влязох доста грубо, трябваше да го направя, иначе ни вкарваха гол.

Футболистът падна на земята и очакваше съдията да ми покаже червен картон, но той вдигна само жълт. Ядоса се и стана, скочихме си, доближихме си лицата и започнахме да се псуваме.

Обградиха ме негови съотборници. Един ме бутна в гърба, изпуснах си нервите и в състояние на дива ярост му захапах носа. Даже му отхапах част от него, по зъбите си имах кожа след това.

Наказаха ме 3 мача и ми удържаха 5000 лв. от заплатата“, разкри шокиращо Даниел Златков в „Другата игра“ по Нова телевизия. А думите му потресоха мнозина, такова нещо чак не бяха очаквали от него.

Веднага се появиха и коментари, че шеф Петров е извадил огромен късмет в Къщата на Биг Брадър, задето си е тръгнал читав и цял след скандалите с родния Роналдо.

Както знаем, Даниел Златков се насочи официално към ММА битките, което му било мечта от години. Той ще се качи за първи път на ринга в
„Spartacus Fighting Championship“ на 13 януари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар