Културен шок: Тото от СкандаУ пее с пълно гърло „Шушана“! (още подробности)

Културен шок: Тото от СкандаУ пее с пълно гърло „Шушана“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ взриви феновете си с изпълнение на „Шушана“!

И това ако не е културен шок, здраве му кажи. Рапърът Тото от СкандаУ взриви бургазлии като запя с пълно гърло култовия хит „Шушана“. Това се разигра на сцената на един от нощните клубове, където бандата му имаше участие.

Тото от СкандаУ

Тото от СкандаУ пее чалга хита „Шушана“, феновете изпаднаха в див възторг

Победителят от Вип Брадър 2017 Йонислав Йотов определено знае как да събужда интереса на феновете си и да ги разсмива. За наклона му към чалгата обаче съобщи силиконката Джулиана Гани. Която постна клипчето на Тото от СкандаУ в мрежата.

„Малеее, Тото пропя чалга!“, крещи с възхита Джулиана Гани, докато се чува как множество почитатели на рапъра се дерат като изоглавени на изпълнението му.

Всъщност самият Йонислав обясни как е станало „запознанството“ му с тази така обичана напоследък Шушана. Защото доскоро той и хабер си нямал за съществуването й.

„Нали бяхме във Вип Брадър, аз не знаех какво е Шушана на излизане. И една вечер излизаме, имаме участие с Лъчо. Спираме на една бензиностанция, попада ми заглавие от вестник: „Шушана гадже на Тото“.

Шаш! Кво е тва Шушана, бе? Нямам никаква идея за какво става въпрос. А той Наско Ментата направил песен…“, разказва с усмивка синеокият чаровник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар