Бомба: Благой Георгиев и Есмер Омерова втрещиха всички в столична дискотека! (виж тук)

Бомба: Благой Георгиев и Есмер Омерова втрещиха всички в столична дискотека! (виж тук)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев и Есмер Омерова празнуваха Коледа в България!

Благой Георгиев доведе хубавата си съпруга Есмер Омерова в България за Коледа. Двамата все по-рядко идват у нас, особено татарката, затова и присъствието им беше посрещнато като сензация в светските среди.

Благой Георгиев

Благой Георгиев доведе Есмер Омерова на Коледа в София, но никой не успя да ги познае от пръв поглед

Вместо да заведе жена си при близките и да си прекарат едни задушевни и уютни празници, футболистът отново избра заведенията. Той помъкна танцьорката на танго из столичните нощни клубове и дискотеки като не я остави нито ден да виси край печката и да готви.

Появата на Благо и Есмер обаче шокира всички. И не с друго, а с коренната промяна у двамата, особено у Георгиев. Както сами може да видите от снимката, Джизъса не прилича на себе си.

От стройното и слабо момче доскоро, днес пред очите ни е мъж, който повече прилича на културист, ММА боец или поне нацепен батка, маниак по фитнеса.

Ръцете на Благой Георгиев са огромни като някои подмятат, че се е заел да конкурира самия Николай Първанов – Ники Китаеца. Е, има още много какво да се желае по темата, но все от някъде се започва.

Наред с Благой, Есмер Омерова също изглежда твърде различна от преди. За нея това обаче е съвсем номално, тъй като сигурно си планира пластичните операции на тримесечие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар