Андреа директно: Аз съм по-голям мъж от Пайнера! (разкритията й са скандални)

Андреа директно: Аз съм по-голям мъж от Пайнера! (разкритията й са скандални)
Гласувайте за статията

Андреа се доказа като човек, който знае какво иска и как да го постигне!

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа показа, че е доста израснала в сравнение с допреди няколко години. Като истинска улегнала и сериозна жена, тя вече отлично знае не само какво иска, но и как да го постигне.

Андреа

Андреа каза цялата истина за Пайнера, без да й пука от нищо

Затова и днес пред Нова телевизия певицата не се поколеба да разкрие цялата истина за отношенията си с Митко Пайнера. А последните, както личи, никак не са добри. По вина на инженер Димитров обаче. Който опитвал на няколко пъти да върне певицата при себе си, но без успех.

„Кариерата на някого не зависи от продуцента, нито от фирмата. Всичко зависи от човека и неговите амбиции. От неговото желание да работи, неговото желание да се развива, да бъде иновативен.

Маниерът на работа в Пайнер от началото беше Ок. Не мога да кажа, че е бил най-европейският, най-световният начин на работа. Когато обаче времената се променят, ако човек не се променя заедно с нещата, те започват да забиват.

Аз съм от хората, които не се съгласиха с държанието на Димитров, с неговото отношение, бизнес подход и маниер. Най-вече може би това беше проблемът, неговият бизнес подход към изпълнителите. Чувствам се много по-спокойна сега, няма я тази обида“, разкри откровено Андреа.

Красавицата призна, че в опитите си да я върне в Пайнер, Митко Пайнера минал през всички възможни начини – от любезности до заплахи дори.

„Започна да прави крайни неща. Спомням си, че му звъннах и му казах: „Дръж се малко по-мъжки! Претендираш, че си мъж, застани като такъв, а не да правиш подмолни номера на хората! Виж аз се държа по-мъжки от теб!“, разби го с думите си половинката на Кобрата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар