Михаела Филева в ефир: Сама съм! Няма Павел, нито някой друг (още подробности)

Михаела Филева в ефир: Сама съм! Няма Павел, нито някой друг (още подробности)
Гласувайте за статията

Михаела Филева призна, че е свободна и дори си търси гадже!

Чаровницата Михаела Филева зарадва мъжката част от феновете си в предаването на Сашо Кадиев и Деси Стоянова. В ефира на Би Ти Ви певицата официално обяви, че сърцето й е свободно.

Михаела Филева

Михаела Филева призна официално, че няма нищо общо с Павел Николов

Тя призна, че си няма гадже и всички спекулации, относно разделите и събиранията й с рапъра Павел Николов, са лъжа. Двамата са скъсали отдавна, но никога не са си давали нов шанс. А просто продължили напред.

„Сама съм. Който иска да излезе с мен, да ми се обади на телефон 0885…“, през смях започна да обявява номера си Михаела Филева, но Сашо Кадиев я прекъсна в най-сюблимния момент.

Припомняме, че Мишето имаше луда любов с Павел Николов, която продължи няколко години. След това обаче той я срина с не една, а няколко изневери. Най-сериозната от тях бе с момиче от „Гласът на България“, което му взе акъла.

Разбрала за предателството, Филева изгони Павел от живота си и завинаги му затръшна вратата. Да, вярно е, че след време двамата успяха да стоплят отношенията си, защото им се налага често да се срещат по работа. Но вече се държат един към друг чисто приятелски и колегиално.

„Не мисля, че хората трябва да таят лоши чувства, а още повече да ги показват. Нормално е да простиш на човек ако съжалява, въпреки че някои неща никога не могат да се забравят. Простила съм на Павел, но не бих се върнала при него. Не и в този живот“, категорична била Михаела Филева пред приятелите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар