Няма да повярвате с кого Светлана Василева е кръшнала на Гущеров: Ето защо бизнесменът я е изхвърлил като мръсно куче!

Няма да повярвате с кого Светлана Василева е кръшнала на Гущеров: Ето защо бизнесменът я е изхвърлил като мръсно куче!
Гласувайте за статията

Светлана Василева сама е предизвикала гнева на Християн Гущеров!

Красавицата от Big Brother: Most Wanted Светлана Василева се оказа напълно виновна за проблемите си с Християн Гущеров. Тя му е изневерила под носа му и неслучайно той я изхвърли от дома си.

Светлана Василева и Дий

Дий застанал между Светлана Василева и Християн Гущеров

Истината лъсна във в. „Уикенд“, където се твърди, че Светла е имала забежка със свой съквартирант от шоуто. Това е рапърът Дий, който заби и друга хубавица в Къщата – Дебора.

Плеймейтката много харесала „лошото момче“ по време на съвместното им съжителство. Тя го възприела като много чаровен, забавен и секси мъж.

Още по време на пребиваването им в Къщата Светлана Василева започнала да флиртува с рапъра, но това не било излъчено от продуцентите. Не е ясно защо не е показано и дали има нещо общо с Християн Гущеров.

Когато излезли навън обаче, имало продължение между тях. Блондинката издирила рапъра във Фейсбук и започнала да му пише съобщения. Заформил се флирт, който завършил в хоризонтално положение, твърди „Уикенд“.

Гущеров обаче не след дълго узнал за изневярата на своята любима. Той набарал чата й с Дий и се вбесил.

Изхвърлил я като мръсно куче от дома си, омерзен от предателството й. За него историята се повторила, тъй като се твърди, че и Мария му е изневерила в миналото.

В момента се говори, че бизнесменът я е прибрал обратно при себе си. Явно й е простил и е решил да й даде нов шанс.

Дий пък се доказа като голям плейбой. Първо накара Дебора да се целува с него, а след това пък легна и със Светлана Василева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар