Кошмарът на Даниел Петканов се завръща: Фетишът на Алекс унищожава брака им?

Кошмарът на Даниел Петканов се завръща: Фетишът на Алекс унищожава брака им?
Гласувайте за статията

Даниел Петканов съвсем скоро може да преживее най-големия си кошмар отново!

Журналистът Даниел Петканов се показа като безкрайно честолюбив мъж, който не търпи изневерите. Александра Богданска обаче може в най-скоро време да го накара отново за изживее целия ужас от миналата година.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Александра Богданска едва ли ще остане вярна вечно на Даниел Петканов

Близки до манекенката разкриват, че тя неведнъж им е споделяла, че харесва изневярата, защото я карала да се въбужда. Тя имала фетиш от секс с друг мъж, докато е обвързана.

Именно затова изменила на Даниел Петканов, а после и на още няколко мъже. Досега Алекс никога не е била вярна на гаджето си, което поставя под въпросителна целия й брак.

Засега няма данни да е изневерила отново на Дани. Двамата са женени от малко над 2 месеца и се радват все още на своята възродена любов.

Хората, които познават Алекс от близо обаче, са на мнение, че тя няма да издържи още дълго само с Лудия репортер. За до живот, както би трябвало да е в брака, и дума не може да става.

За жалост, проблемът на красавицата бил на психологическа основа. Тя много искала да бъде вярна, но не можела.

Затова, когато Биг Брадър я попита дали може да е жена само за един мъж, тя не отговори „да“, а „искам“.

Даниел Петканов е повече от категоричен, че при още една измяна от нейна страна, всичко ще свърши завинаги. Той прие много тежко случилото се преди година и 4 месеца и това беше причината да я опозори публично тогава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар