Прецакан: Годеницата на Годжи още вехне по бившия си!(Кой е мъжа в сърцето на хубавата Надя)

Прецакан: Годеницата на Годжи още вехне по бившия си!(Кой е мъжа в сърцето на хубавата Надя)
Гласувайте за статията

Годеницата на Годжи още вехне по бившия си приятел

Годеницата на Годжи, която му роди дъщеричка, още страда по старата си любов. Надежда Дончева, както е името на майката на малката Цвети, все още лелее мечти за бившия си приятел. И със първото си гадже Станислав Желязков били сгодени и говорили за брак.

Годеницата на Годжи още вехне по старата си любов

Само че младежът, който е роден в Провадия, а в момента живее във Варна, имал съвсем други мераци. Младият мъж се прицелил в политиката и мечтаел там да акостира много скоро.

„Надето обича да си стои повече в къщи. Харесва спокойния и тих живот. Много е умна и добра, само че няма никакви амбиции за кариера или за влизане в политиката”, разкриват техни приятели. След като Станислав й изневерява, двамата се разделят.

В момента той живее с новата си любовница Галя Василева, народен представител от Бургас. Покрай нея той членува в националното сдружение „Младежки глас”.

И се изживява като по-голям патриот и от Слави Трифонов. Гаджето на Надя имал желание да влиза в голямата политика още докато били двойка, но тя била далеч от мераците му на светлинни години.

След като се разделят, няколко години по-късно тя се запознава с басиста на Ку-ку бенд Георги Милчев-Годжи. 48-годишният музикант на Слави толкова хлътва по нея, че е готов да я заведе веднага до олтара.

Заради нея Годжи променя начина си на живот и от вечния плейбой, който не спира да вкарва различни жени в кревата, става коренно различен човек. Само че Надя не иска да стане законна половинка на 23-години по-възрастния от нея музикант. Защото още вехне по старата си тръпка.

Въпреки че вече има дъщеричка от Годжи, която носи хубавото българско име Цвети. И въпреки че Годжи вече е сбъднал и двете й мечти. Едната е за семейство, защото той вече е улегнал мъж. И втората е, купил й магазинче за био храни, за което хубавицата отдавна мечтаела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар