Сашо Майонезата не си поплюва: Нова млада любовница топли леглото му! (СНИМКИ)

Сашо Майонезата не си поплюва: Нова млада любовница топли леглото му! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Сашо Майонезата за пореден път доказа, че знае как се хваща младо гадже!

Александър Найденов, който е известен повече като Сашо Майонезата, върти младите гаджета както си поиска. Бизнесменът е сменил поредната млада красавица в леглото си.

Сашо Майонезата

Сашо Майонезата не признава жени на над 30 г.

Досега той имаше връзка със сървайвърката Ралица Кирилова, но явно я е напуснал, тъй като е бил засечен с нова млада хубавица в столичния „The 1 Exclusive“.

Двамата са го раздавали влюбени, което не е било шок за присъстващите, въпреки че тя не изглеждала на повече от 30 г., а той е почти на 60. Все пак да не забравяме, че от години Александър Найденов излиза само с жени, които могат да му бъдат дъщери.

Най-известната връзка на Сашо Майонезата си остава с Елен Колева. Актрисата нямаше 25 г., когато се залюби с бизнесмена, което още веднъж показва, че той търси само свежа плът.

Днес Елен може би вече щеше да бъде стара за него, защото е на 33 г. Найденов е доказал в последните 10 години, че жена на над 30-годишна възраст не признава.

Сегашната половинка на бизнесмена има някаква прилика с предишната му Ралица, което доказва неговия вкус. Елен Колева също беше често с къдрава коса по време на връзката им.

Имиджът на Александър Найденов на женкар и плейбой се потвърждава с всеки изминал ден. Той не спира да забива всяка млада красавица, която види, без да се интерсува, че скоро ще бъде в пенсионна възраст.

Вижте новата любов на бизнесмена! Тя пак е млада и много чаровна, точно по вкуса на Сашо Майонезата.

Сашо Майонезата

Сашо Майонезата с новата си в нощен клуб

Сашо Майонезата

Александър Найденов се наслаждава на нова тръпка в живота си

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Сашо Майонезата не си поплюва: Нова млада любовница топли леглото му! (СНИМКИ)”

  1. 345

    Дек. 29. 2017

    А дано ,ама на дали,като е такъв темерут ,едва ли и тая ще го изтърпи тоя дъртия .

Добавете коментар