Евелина Лютова: Плевнелиев и Деси ще имат бебе, Алекс Раева също ражда! (Виж какво очаква Преслава и още ВИП-персони)

Евелина Лютова: Плевнелиев и Деси ще имат бебе, Алекс Раева също ражда! (Виж какво очаква Преслава и още ВИП-персони)
Гласувайте за статията

Елена Лютова направи сензационни предсказания за някои ВИП-персони у нас

Гадателката Евелина Лютова разкри какво ги очаква някои от известните светски личности през 2018 година. Според ясновидката Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова са идеална двойка. Двамата си четели мислите, дори от разстояние. Въпреки разликата във възрастта им над двадесет години оставали заедно, дори ще имат общо дете през следващата година.

Евелина Лютова

Евелина Лютова с предсказания

Бебе очаква и Алекс Раева. Певицата и водеща се раздели с диджей Дончо, но двамата ще имат общи проекти и през следващата календарна година. Хитова поп фолк дивата Преслава също става майка. Тя ще има дует с чуждестранен изпълнител, а общата им песен ще се превърне в безспорен хит.

Годината ще бъде изключително успешна и за колежката й Мария. Бившата госпожа Гущерова ще разкрие кой е мъжа до нея. Не такова розово бъдеще очаква Анелия.

Бившата на Коко Динев ще се раздели с гаджето си. Той, въпреки своята галантност, ще се окаже семеен мъж и връзката им просто ще за буксува, твърди Евелина Лютова.

Актьорът и режисьор Ники Илиев и съпругата му Саня Борисова са перфектната двойка. Двамата няма да се разделят изобщо, е прогнозата на ясновидката.

Десислава минава под венчило през новата година. Ангелогласната изпълнителка ще дари боксьора Благо Найденов с дете. Нова любов очаква и комика Димитър Рачков.

Той все още не може прежали водещата Мария Игнатова. Според Евелина Лютова той дори ще има дете от новата си, стига да съумее да запази връзката си с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар