Юлияна Плевнелиева избухна: Деси Банова завлича Росен към дъното! (В какво я обвини още бившата)

Юлияна Плевнелиева избухна: Деси Банова завлича Росен към дъното! (В какво я обвини още бившата)
2 (40%) 1 vote

Юлияна Плевнелиева изригна срещу Росен Плевнелиев и новата му

Юлияна Плевнелиева не може да скрие неприязънта си към своята заместничка. Бившата съпруга на държавния глава е убедена, че синоптичката само излага президента.

Юлияна Плевнелиева

Юлияна Плевнелиева изригна срещу новата на екс съпруга си

Екс съпругата направо срази Росен Плевнелиев и любимата му Деси Банова. Повод за бясното й изригване се оказа гафа, който двамата сътвориха точно по време на благотворителния концерт на Българската Коледа.

Там бившият президент се появи с любовницата си, като зае местото в официалните ложи. Юлияна, която роди трима синове на Росен Плевнелиев не може да скрие презрението си, което изпитва към Деси Банова.

Тя е категорична, че сипонтичката го води към дъното и го разкарва като панаирджийска мечка. С единствената цел да си погали егото.

Пред свои приятелки Юлияна Плевнелиева определила хубавата синоптичка като меркантилна, суетна и фалшива жена. Тя споделила също, че заради това отказвала да се запознае официално с новата на бившия си мъж, пише Блиц.

Според нея Росен Плевнелиев се променил напълно под влияние на актуалната си приятелка. Това вече не бил нейния Росен, когото познавала и живяла като семейство цели 15 години.

Заслепен от любов по нея, Деси Банова го превърнала в кукла на конци.

И той вече не се държал като държавна глава, а като медийна звезда, възмущавала се бившата госпожа Плевнелиева. Екс първата дама, която странеше от светските и политически изяви на президента, твърди, че не поддържа връзка с него. Единствено се срещали, ако обсъждали нещо за децата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Юлияна Плевнелиева избухна: Деси Банова завлича Росен към дъното! (В какво я обвини още бившата)”

 1. Права е

  Дек. 29. 2017

  Има право Юлияна да се възмути, най-малкото защото е майка на децата му и е загрижена за отношението на хората към тях , с оглед поведението на баща им. Плюс това, очевидно са тотално различни с Ебанова. Юлияна прекалено мразеше показността, а Ебанова живее за тази показност. Но което ми направи впечатление в един кадър от “ Българската Коледа“ беше, че Плювню беше навъсен като градоносен облак, докато Ебанова позираше и се ливреше със захаросаната си фалшива усмивка до него. Може би, все пак, на моменти му светва някаква лампичка.

 2. зрител

  Дек. 29. 2017

  На всички е ясно ,че Банова е куха лейка и е с него заради парите му и възможността да влезе в светските среди.Но и той има вина ,защото така захаросано представя живота си ,че все едно е пубертет.Не му подхожда да се излага по телевизията ,та тя го разхожда като мечка ,дори и тези които го харесваха го намразиха заради нея.Тя е разпасана разпоретина минала през половината град, но никой не и връзваше досега дори и бащата на детето и не се показваше с нея,а тоя се превърна на карикатура с нея.

 3. Anji

  ян. 02. 2018

  Господин Бившият Президент наистина ИЗПРОСТЯ – поведение на влюбен тинейджер. Прост, прост та мнооого прост. Без капка мозък у главата? Бившата му съпруга е много над него и вероятно затова не се е появявала публично с него. Продължавай в същия дух, Господин Бивш Президент:)

 4. Siap

  ян. 27. 2018

  Банова прави силно впечатление на златотърсачка. Винаги ми е била неприятна, може би защото ни убеждаваха че е красавица, каквато не е. По-скоро изглежда летро и старомодно. И вече леко застаряла. Много се афишира по медиите. Какво ще ни докаже с това? Че е хванала един женчо и лесно го манипулира? Изведнъж „не и се работело вече“. Великата работа на синоптичка. Хвана парата. По гръб към успех. После с претенции че е нещо повече от обикновените трудещи се жени…

Добавете коментар