Вярна на традицията: Деси Цонева заби 53-годишен издател! (заживяха заедно – още подробности)

Вярна на традицията: Деси Цонева заби 53-годишен издател! (заживяха заедно – още подробности)
Гласувайте за статията

Деси Цонева не изневерява на правилото си за по-възрастни мъже!

Мъж да е, възрастен да е – от известно време насам май това е житейското правило на Деси Цонева. Която все си търси чичковци, а като гледаме и си ги намира с лекота.

Деси Цонева

Деси Цонева заби 53-годишния издател на книги Явор Стефанов

След връзката с бившия си Георги Джамов, за когото едва не се омъжи, Деси Цонева вече се носи на крилете на любовта с нов мъж. Това е 53-годишният издател на книги Явор Стефанов. Който е доста по-добър избор от предишния й.

Явор Стефанов е също с около двадесетина годинки по-възрастен от щерката на Митко Цонев, но поне е отдавна разведен. Той е баща на две дъщери, вече тийнейджърки. За късмет момичетата се разбирали чудесно с лудетината Деси и дори били като приятелки.

Цонева пък запознала сина си Янчо с доведения му баща като детето бързо се доверило на Явор и го харесало. Деси Цонева и Явор Стефанов живеят заедно от няколко месеца и за момента отношенията им се развиват перфектно.

Особено доволна от връзката им била майката на Деси – Мариана, която се радвала, че до наследницата й има улегнал и сериозен човек. Издателят отучил Деска да се забавлява само с чашката по купони и я направил истински турист.

При всяка възможност Цонева нахлузвала анцуга и маратонките, за да се отдаде на походи из планините заедно с любимия си. Към момента никой от двамата не говори за брак и сватба, а и нищо чудно след провалите на първите си опити да предпочетат да съжителстват просто на семейни начала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Вярна на традицията: Деси Цонева заби 53-годишен издател! (заживяха заедно – още подробности)”

  1. 777

    Дек. 29. 2017

    Тая градска разпоретина няма да изтрае много с тоя ,тя е замесена от друго тесто .Скоро ще забрави за разходките и отново ще вземе чашките/не че ги е оставяла/ и посещенията по нощните клубове.При нея всичко е от ден до пладне.Невъздържана ,приказва много ,не държи много на морала и връзките и са отворени ,за да има начин да кръшне.

Добавете коментар