Няма спирка: Роксана обяви война на „Шушана”! (Контрира с мега хит+виж го)

Няма спирка: Роксана обяви война на „Шушана”! (Контрира с мега хит+виж го)
2.5 (50%) 2 votes

Роксана обяви война на тоталния хит „Шушана”

Роксана ще бори с всички сили мега хита на Наско Ментата. Певицата иска да оглави челните класации и да катурне популярната песен, на която обяви война.

Роксана

Роксана обяви война на „Шушана“

След като роди през август втория си син Александър-младши, певицата се цели доста високо. Тя е решена на всяка цена да си върне старата слава, дори като катурне такава известна песен.

Припомняме, че „Шушана” обаче „събори” световния мега хит „Деспасито”. Песента запяха не само нейните колеги и колежки от чалга гилдията, но и от другите жанрове.

Наскоро плейметката Джулиана Гани разпространи видео, на което се вижда как победителя на ВИП Брадър 2017 Тото от „СкандаУ”, заедно с колегата си Лъчо, подгряват настроението на фенове в бургаска дискотека.

И то не с коя да е песен, а с „Шушана”.

Малката Джулка толкова останала изненадата от преобразяването на синеокия рапър, че снимайки клипа не се сдържа и визкликна:
„Лелееее, Тото пее чалга!”

Веднага върлите почитатели на хип-хопа „застреляха” певеца от Враца с коментарите, че е предал рока и сериозната музика, и се е „отдал” на чалгага.

Въпреки всичко това Роксана се надява да пребори „Шушана” и нейната песен да заеме заветното първо място. Засега парчето й „Кеш, кеш” е на почетната четвърта позиция в класацията.

Ромската перла се надява не само песента й да се възкачи още по-нагоре по стълбицата, ами направо да катурне „Шушана”.

32-годишната изпълнителка, родена като Антоанета Линкова, по-известна като Роксана, едва ли ще изпълни желанието си.

Надеждите й за победа май ще бъдат попарени, не вярват дори нейните феновете й.

„Абсурд „Шушана” да изгуби първото си место. Поне още няколко месеца ще бъде начело на класациите”, контрират и верните последователи на Наско Ментата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар