Бомба: Коко Динев се събра отново с Нелина! (шашнаха всички на Стефановден – виж тук)

Бомба: Коко Динев се събра отново с Нелина! (шашнаха всички на Стефановден – виж тук)
3 (60%) 1 vote

Коко Динев и Нелина отново заедно, събраха очите на околните!

Осеменителят на чалгаджийките Коко Динев, който преди половин година се раздели окончателно с последната си жена Емилия, днес ошашави всички. И не с поредното си ново завоевание, а със завръщането си към първата любов.

Коко Динев

Коко Динев отново се събра с първата си любов Нелина. Явно чувствата им още не са изстинали и искрата пламна с нова сила

Да, вероятно много от вас се сещат, че става дума за Нелина. Чаровната и гласовита изпълнителка от зората на поп фолка беше първата съпруга на Динев. Тя обаче не изтрая дълго време на чепатия му и шавлив нрав, и го напусна яко дим.

Явно обаче старата любов ръжда не хваща. Вчера, навръх Стефановден, Нелина и Коко Динев отново се събраха – за пълен шаш на всички. Те пристигнаха заедно и под ръка в известен столичен клуб, за да уважат именника Стефан Найденов – Цеката.

След това се отбиха и при другия си празнуващ приятел – майсторът на шлагери Стефан Димитров. Там Коко Динев и Нелина имаха щастието да бъдат рамо до рамо с уникалните Богдана Карадочева и Михаил Белчев.

А гласовитата Нелина на няколко пъти изви глас с великата ни естрадна прима и съпруга на Стефан Димитров.

Това е първата подобна поява на Нелина и Коко Динев от много години насам, затова и предположенията, че двамата са отново заедно, са повече от логични. А и през цялото време те не се отделяха един от друг като лицата им издаваха щастие и още нещо…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар