Родилката Десислава в екстаз: Благой Найденов я разтопи с тази изненада! (още подробности)

Родилката Десислава в екстаз: Благой Найденов я разтопи с тази изненада! (още подробности)
2.5 (50%) 2 votes

Десислава не може да повярва в какъв прекрасен мъж и татко се превръща Благой Найденов!

Вчера, едва няколко дни преди Нова година, Десислава роди своето второ дете. То също е момченце и двамата с гордия татко Благой Найденов го кръстиха с красивото българско име Борис.

Десислава

Десислава роди бебето на Благой Найденов вчера, двамата са на седмото небе от щастие

Всичко около раждането на певицата премина благополучно, а порасналият вече Майки се радва като малко дете на братчето си. Най-голямата изненада за Десислава обаче дошла от боксьора.

Малката Кобра сън не спал, за да мисли какво да направи, за да изненада половинката си и да я посрещне подобаващо у дома с бебето. И така, докато Деси е още в клиниката, Благой запретнал ръкави и с няколко приятели се заел да украси дома им, за да го превърне в приказка.

Това разкриха близки до обкръжението му източници, според които всички стаи щели да бъдат украсени с гирлянди, балони и огромни красиви надписи за посрещане на мама и бебчо.

Самата родилка само подочула нещичко от плана на Найденов, но останалото си остава изненада. Това обаче не е всичко. Благой заявил на любимата си, че още през пролетта ще я заведе на невероятно приключение в Бали.

„И няма да разчита на нейните пари, а ще го направи със свои собствени средства. Момчето може да е младо, но спортува и се развива брилянтно. А сега, след като вече стана и татко, иска да направи така, че да е истински и стабилен глава на семейство. Вярваме, че ще успее“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар