Стана ясно защо Светлана Василева предаде Джино: Причината е скандална!

Стана ясно защо Светлана Василева предаде Джино: Причината е скандална!
3.5 (70%) 2 votes

Светлана Василева би шута на Джино Бианкалана със скоростта на светлината!

Две от звездите на Big Brother: Most Wanted влязоха в Къщата като приятели, но излязоха скарани. Светлана Василева предаде Джино Бианкалана и той никога няма да й го прости, припомня Kliuki.bg.

Светлана Василева и Джино

Светлана Василева и Джино вече не се понасят

Истината е, че Светла се е обърнала срещу шампиона от „ВИП Брадър“ 2015 още в началото на шоуто. Тя възнегодувала срещу неговата критика, че се сваля на рапъра Дий.

Като истински приятел, Джино посъветвал плеймейтката да спре да флиртува с Dee, защото е обвързана и това може да коства връзката й с Християн Гущеров. Красавицата обаче сериозно се подразнила, че й се месят в делата, което я настроило срещу Георги Ташев.

Българинът от Чикаго, както стана актуално да бъде наричан напоследък Джино, почти до края не знаел дори, че Светлана Василева вече не го иска за приятел. Затова много се учудил, когато тя застана на страната на Динко Вълев в онзи прословут спор за финансови измами.

Вестник „Уикенд“ разкри за флирта между Светлана Василева и Дий. Той е останал неизлъчен от продуцентите на шоуто по неизвестна причина.

Изданието твърди, че между двамата е имало продължение след предаването. Те са се срещнали на по питие, което завършило с креватни изпълнения в дома на рапъра.

Счита се, че точно заради това плеймейтката бе зарязана така брутално от Гущеров. Той вече се е опарвал с изневери и тя го ударила точно по слабото място.

Между Джино и Светла обаче всичко свърши. Те вече не само не са приятели, но и дори открито се плюят по медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар