Зорница Линдарева с разтърсваща изповед: Ето защо винаги търси обвързани мъже!

Зорница Линдарева с разтърсваща изповед: Ето защо винаги търси обвързани мъже!
Гласувайте за статията

Зорница Линдарева знае отлично как да се излекува, но все още страда!

Манекенката Зорница Линдарева беше една от онези, които най-много си изпатиха от влизането в Къщата, при това за втори път. Наложи се да разкрие голямата си драма, което беше удар и за нея самата, припомня Kliuki.bg.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева скоро няма да роди

Зори призна за загубата на две деца, което е провалило и връзката й. Тя реши да го сподели след нападките на Динко Вълев, че не се е реализирала като жена.

Истината е, че манекенката има страх от обвързване, брак и подобни неща. Това може би е причината винаги да търчи по обвързани мъже, тъй като с тях няма как отношенията да се задълбочат.

„Имам жесток страх от обвързване, страх от връзки, от брак, от деца, от бременност… Това е и причината да нямам сериозна връзка.“ – признава Зорница Линдарева пред в. „Шоу“.

Тя е вече на 35 г., което е една доста напреднала възраст за бъдеща майка. Докато не си оправи психологическите проблеми обаче, Зори няма да има деца.

Цялата болка в душата й е от загубата на близначетата. Това трябва да бъде преодоляно от нея, за да си позволи да мисли за семейство.

„Знам, че ако в даден момент ми се случи – и сериозната връзка, и всичко останало, този белег в мен постепенно ще се изтрие. Но… надали ще позволя скоро да се случи. Знаеш, аз година и половина лежах в депресия вкъщи, не съм излизала никъде. Затова и неслучайно казах и в Къщата, че тези четири седмици са най-щаст­ливите в живота ми от много години насам. Бях много щастлива вътре.“ – разкрива бившата на Тачо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар