Има ли още един извънбрачен син Стефан Данаилов? Отговорът – тук!

Има ли още един извънбрачен син Стефан Данаилов? Отговорът – тук!
Гласувайте за статията

Стефан Данаилов е кръшкал толкова пъти на Мария, че би могъл да има дете от много жени!

Актьорът Стефан Данаилов е имал ужасно много забежки по време на брака си. Накрая обаче винаги се е завръщал при Мария, която е покойница от 4 години и половина.

Стефан Данаилов

Баща ли е Стефан Данаилов на младежа от снимката?

За изневярата с Ирен Кривошиева всички знаем. От нея има единственото си дете. Владко вече е на 32 г. и наскоро се ожени.

Това, което обаче е останало някак в сянка, е връзката на Ламбо с Барбара Брилска. Полската актриса е била негова муза за кратко и се говори, че и тя му е родила извънбрачен син.

Актьорът обаче опроверга тези слухове. Той отрича да е имал дете от Барбара, която възприемал просто като забавление.

„Нямам син от Барбара Брилска. Момчето си има баща и дори е кръстено на него. За мен отношенията ни бяха авантюра, за нея, по-късно разбрах, са били важно събитие в живота й.“ – споделя Стефан Данаилов.

Актьорът криеше дълго време, че има син от Ирен Кривошиева. Затова мнозина не му вярват напълно на твърдението, че Брилска не му е родила дете.

Данаилов има един огромен порок и той е свързан именно с жените. Не може е само с една и го е доказал през годините.

Мария беше тази, която търпеше всичките му хойкания по чужди хубавици. Тя се показа като много силна жена и затова Ламбо толкова много страдаше, че я е изгубил.

Разбира се, бурното му минало вече не е толкова актуално, защото възрастта му не може да му го позволи. Все пак обаче спомените му са вечни, а може би изпитва и известна доза вина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар