Джино получи сенационно обаждане от затвора: Бившият мъж на жената, обвинила го по телефона, му се обади, за да…

Джино получи сенационно обаждане от затвора: Бившият мъж на жената, обвинила го по телефона, му се обади, за да…
Гласувайте за статията

Джино продължава да проклина мига, в който прие втората оферта на Биг Брадър!

Джино Бианкалана може да спечели Big Brother: Most Wanted, но не е доволен изобщо от случилото се в Къщата. Той дори обвинява и самия Биг Брадър, че е допуснал този нелеп опит да бъде очернен пред цяла България, научи Kliuki.bg.

Джино

Джино изпитва горчивина от случилото се в Къщата

Според бизнесмена, продуцентите съзнателно са допуснали тази „грешка“, за да не спечели той. Те не са искали да взима титлата отново, защото вече има една от „ВИП Брадър“ и е щяло да му стане много.

Когато обаче Джино заплашил шоуто с адвокат, от екипа допуснали Дейна да се изкаже в ефир и да го оправдае. Това на практика му осигури и победата накрая.

Българинът от Чикаго е много разочарован изобщо от всички хора, които се опитаха да го изкарат най-черния на света. Щастлив е обаче, че обикновеният зрител е усетил какво се случва и му е дал титлата на шоуто.

Най-голямото обвинение в ефир беше дело на Теменужка Колева. Тя се обади от Чикаго, за да го атакува, че й дължи пари.

Оказва се, че Теменужка е действала сама, без знанието на мъжа й Георги Мартов. Тя каза по телефона, че Джино дължал много пари на нейния мъж, но Жоро е опровергал това в личен разговор с брадъра.

Тъй като в момента се намира в затвора, заради измами с кредитни карти, Мартов се свързал с Джино по телефона, за да му каже, че се разграничава изцяло от думите на бившата си жена. Бивша – защото Теменужка го е оставила в мига, в който се озовал зад решетките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар