Емилия е в шок от новата на Коко Динев: Нелина й разказа играта!

0

Емилия не може да повярва, че Нелина е превзела изцяло бившия й дом!

Коко Динев най-после продължи напред след Емилия, но това напред се оказа по-скоро поглед към миналото. Нелина, с която имаше любовни взаимоотношения в края на 90-те години, отново топли леглото му и това вече не е тайна за никого.

Емилия, Коко Динев, Нелина
Нелина си върна Коко и шокира Емилия

Блондинката обаче използвала възможността да се нанесе при Коко за празниците. Тя го помолила да живее с него само за няколко седмици, защото не искала да прекарва Коледа сама.

Динев се съгласил, но според мнозина Нелина никога няма да си тръгне. Тя дори започнала да пренарежда жилището и първата й работа била да изхвърли всичко закупено от Емилия.

Последната не след дълго узнала какво се случва в бившия й дом и останала в шок. Децата й, които ходят на посещения при баща си, й казали за промените там.

Емилия се оказа заместницата на Нелина преди време. Коко Динев и изпълнителката на „Бял Мерцедес“ тъкмо бяха скъсали, когато Еми завъртя главата на собственика на „Кошарите“.

Впоследствие той се ожени за Анелия, но след това се разведе и се върна при Емилия. Сега пък отново е с Нелина.

Както я е подкарал, може в най-скоро време да очакваме и Софи Маринова да попадне в леглото му. Тя също имаше любовна връзка с него преди около 20 години.

Дълго време имаше слухове, че синът на Нелина всъщност е син на Коко Динев. Неотдавна певицата отрече изцяло тази информация, но съмненията може би ще останат завинаги.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.