Какви подаръци получават звездите за Коледа

Какви подаръци получават звездите за Коледа
Гласувайте за статията

Какви подаръци получават звездите за Коледа, дали са нещо по-различно от стандартните – дрехи, козметика, бижу, уреди.

Нека разгледаме по точно подаръка на популярната Ким Кардашиян, която не получи нищо такова, а половинката й я изненада наистина с избора на подарък. Едва ли на Кеани Уест му е било много лесно да изненада приятелката си с нещо, все пак тя има почти всичко. И все пак както пишат и от „Ева“, той е направил наистина голяма изненада.

На празника в опакована кутия той подарил на половинката си, подарък който ще струва все повече и определено е оригинален – няколко броя акции на едни от водещите световни компании.

Разбира се, Ким Кардашиян онемяла и побързала да се похвали в социалните мрежи с чудесната си придобивка. И кой би отказал – кутия пълна с част от марките като Amazon, Netflix, Apple, Adidas и Disney. А най-хубавото е, че цената им ще става все повече с времето. Ами това се казва изненада, сега вече Ким си има всичко.

Коледа за звездите

Независимо от подаръка, който Ви очаква желаем една щастлива и незабравима вечер, за да изпратим 2017 и още по-прекрасна следваща, нова година на всички ни, коментираме и ние в „Клюки.Бг’.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар