Джулиана Гани спасява Шеф Петров, силиконката доказа приятелството си!

Джулиана Гани спасява Шеф Петров, силиконката доказа приятелството си!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани ще направи страхотен жест към Шеф Петров!

Във „ВИП Брадър“ Джулиана Гани и Шеф Петров започнаха сложно взаимоотношенията си, но впоследствие станаха много близки приятели. Това очевидно продължава и извън Къщата, научи Kliuki.bg.

Джулиана Гани и Шеф Петров

Джулиана Гани спасява Шеф Петров от фалит

Вече не е тайна, че Джули иска да направи още една сватба със Станимир. Тя ще бъде посветена на неговите родители, които не са успели да присъстват на първото тържество, понеже са били тогава в Лондон.

Интересното е, че силиконката смята да отбележи този втори специален ден в живота си в ресторанта на Шеф Петров. Там всички ще похапнат до насита, след което ще отидат в някоя дискотека.

По този начин Боби ще закърпи доста добре финансовото си положение, което не е цветущо. Той участва във „ВИП Брадър“ точно заради това, но дори тлъстият му хонорар от там не е могъл да покрие всичките му дългове.

Счита се, че Джулиана Гани е решила да празнува в неговия ресторант точно за да му помогне финансово. Тя не можела да го гледа как затъва с парите и затова ще стори този огромен жест към готвача.

Дори има слухове, че Джули е предложила заем на Борис, но не се знае дали той го е приел. Явно двамата са доста близки и след шоуто.

Това е удар по Антон Стефанов, който беше най-близкият й човек вътре, докато не излезе от Къщата. После плеймейтката обикна Шеф Петров и явно с него е по-близка вече, отколкото с журналиста.

Припоняме, че Джули и Станимир встъпиха в брак в края на август. Те избързаха толкова много, за да може силиконката да влезе в Къщата като омъжена и така да стопира всички мъжки набези към нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар