Джино стигна дъното: Няма да повярвате какво ще направи, за да си намери жена!

Джино стигна дъното: Няма да повярвате какво ще направи, за да си намери жена!
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана вече е твърде отчаян в търсенето на своя половинка в живота!

Брадърът Джино Бианкалана не може да си намери жена вече дълги години и затова ще предприеме отчаян ход да го стори. Той ще си я търси по телевизията, съобщава HotArena.net.

Джино

Джино дава всичко за съпруга и деца

Българинът от Чикаго ще вземе участие в третия сезон на шоуто „Милионер търси съпруга“. То ще бъде излъчвано пак по Нова ТВ и в него различни красавици ще се опитват да се домогнат до сърцето на Георги Ташев.

Сред момичетата обаче няма да има известни личности, което може да е проблем за Джино. Той си пада именно по нашумелите плеймейтки и силиконки, както и по чалга певиците. Все пак имаше връзка с Джена.

Победителят от „ВИП Брадър“ и Big Brother: Most Wanted вече е отчаян в търсенето на своя съпруга. Той е на 36 г., а още е ерген, макар да има един развод зад гърба си.

В Къщата Джино сподели, че е готов на всичко да има вече деца. Дори разкри, че обмисля да даде 10 хил. долара на някоя сутогатна майка, само и само вече да стане баща.

„Милионер търси съпруга“ се явява може би последният му шанс за семейство. Имайки предвид, че е риалити звезда и е свикнал да живее по телевизията, нищо чудно да му излезе късмета в това шоу.

Продуцентите са го поканили именно него за главен герой заради голямата му слава напоследък. Освен това той се ползва с голяма народна любов, а това най-вероятно ще осигури висок рейтинг на предаването, подозира Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джино стигна дъното: Няма да повярвате какво ще направи, за да си намери жена!”

  1. Лилит

    ян. 01. 2018

    Домовете са пълни с мангалчета, Джино, ще ти дадат няколко даже. Цяло Чикаго има да напълниш.

Добавете коментар