Драма: Сашка Васева с тежка атрофия на зрителния нерв, състоянието й е плачевно!

Драма: Сашка Васева с тежка атрофия на зрителния нерв, състоянието й е плачевно!
Гласувайте за статията

Сашка Васева става все по-зле и не може да стори нищо!

Певицата Сашка Васева изживява огромна драма в момента. Състоянието на очите й е направо плачевно и става все по-зле.

Сашка Васева

Сашка Васева вече е почти сляпа

Поп-фолк дивата отдавна е изцяло сляпа с дясното око, но най-лошото е, че положението и с лявото върви натам.

Редица изследвания преди години са показали, че Сашка Васева страда от тежка атрофия на зрителния нерв. Лекарите са я уведомили, че това не се лекува и може само да се облекчава леко състоянието и да се забавя ослепяването, което обаче един ден неизбежно ще дойде.

Тъй като не вярвала на докторите, Сашка Васева не се подложила на тяхното лечение, а използвала природни методи. Така състоянието й ставало все по-тежко и затова днес е почти сляпа.

„Тогава приех нещата такива, каквито са. Вярвам в Бог, в съдбата и реших, че каквото и да ми се случва, трябва да го нося като кръст, защото е изпитание, урок. Знаех, че няма как да спася окото си, но все още можех да шофирам, да влизам в интернет, да чета любимите си книги, да пиша. В момента на почитателите ми във Фейсбук отговаря моят имперсарио. Не виждам достатъчно добре, че да пиша, макар да имам желание и въпреки че този вид контакт ми липсва.“ – споделя Сашка Васева.

Певицата иска да види възможно най-много неща, преди да е изгубила изцяло зрението си. Вече осъществява този план с хонорара си от „ВИП Брадър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар