Андреа победи: Пайнера е на колене пред нея!

Андреа победи: Пайнера е на колене пред нея!
Гласувайте за статията

Андреа надделя във войната с Митко Димитров!

Над 2 години изминаха от раздялата на Андреа и инж. Димитров, когото наричат просто Митко Пайнера, но най-после победител в тази битка има. Това е певицата, която се доказа като успешен изпълнител и без подкрепата на голяма могъща музикална компания зад гърба й.

Андреа и Пайнера

Андреа победи Пайнера

Възлюбената на Кубрат Пулев е успяла да натрие носа на своя бивш продуцент. Това сторила с много работа и ангажименти.

Според слуховете, когато видял, че Андреа се справя така добре без него, Димитров осъзнал колко ценен кадър е изпуснал. Затова пратил няколко пъти свои представители да преговарят с блондинката отново да работи в „Пайнер мюзик“, но тя отказала категорично.

Пайнера бил толкова настоятелен, че даже предложил много по-примамлив договор на певицата. Този път тя щяла да прибира по-голямата част хонорар от всяко свое участие, но дори й това не успяло да „излъже“ Андреа.

Красавицата напусна компанията именно заради лошите финансови условия, по които работеше. Продуцентът й взимаше 50% от хонорара на участие, което не я устройваше по никакъв начин.

Много други певици напуснаха „Пайнер“ поради тази причина. Сред тях са Камелия, Рени, Бони и др.

Единствената, която Митко Димитров е молил да се върне при него обаче, е Андреа. Това доказва класата на блондинката.

Продуцентът не разговарял лично с нея, защото все още отношенията помежду им били ужасни. Когато напускала компанията, певицата му била казала в лицето много истини, което е сринало контактите им и за в бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар