На Джино Бианкалана вече всичко му е позволено: Брадърът се самозабрави след втората победа, за него закони няма!

На Джино Бианкалана вече всичко му е позволено: Брадърът се самозабрави след втората победа, за него закони няма!
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана гази закона както си поиска и на всичкото отгоре му се радват!

Двойният победител на „Биг Брадър“ Джино Бианкалана е направо привилегирован след последния си успех в Къщата. С него се държат като с богопомазан.

Джино Бианкалана

За Джино Бианкалана закони няма

Поредното доказателство лъсна на софийските пътища. В типичен свой стил бизнесменът карал като луд своя автомобил, когато катаджии го подгонили.

След като го спрели, те го разпознали и вместо да му издадат фиш за превишена скорост, изпаднали в див екстаз, че срещат звезда. Полицаите се оказали големи фенове на Джино Бианкалана, което го отървало от глоба.

„Джино, ти ли си? Бях за теб в „Биг Брадър“, страшен си.“ – зарадвало се едното ченге.

Служителите на закона даже поискали да си направят селфи с българина от Чикаго. След това го пуснали даже без предупреждение за бъдещи провинения.

Джино Бианкалана очевидно не си е взел поука. Преди 2 години той едва не загина, когато попадна в зверска катастрофа с мотор. Даже още не се е възстановил напълно и затова накуцваше в Къщата.

Жалкото в случая обаче е, че Джино явно смята, че всичко му е позволено, понеже е шампион на „Биг Брадър“, при това двоен. Успех, който го е накарал много да се възгордее.

Говори се, че последната победа още повече вирнала носа на бизнесмена. Той помисли, че хората сякаш го харесват, което го радвало, но същевременно дразнело познатите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар