Истината за брака на Константин и Надя е потресаваща: Ето каква е тяхната връзка!

1

Константин и Надя се оказаха твърде модерна двойка!

След като цял месец се говореше дали Константин ще си легне със Зорница Линдарева или не, изплува шокираща истина за брака му. Двамата с Надя не са точно това, за което се представят.

Константин и Надя
Константин и Надя са в отворен брак

Коцето, както е известно, не може да бъде моногамен, но тук идва интересната част. Съпругата му знаела за тази негова страна и я приемала напълно.

Константин и Надя поддържали един отворен брак, което им влияело отлично. Харесвала им мисълта, че могат да спят и с други партньори.

Надежда също не била светица. За да й върне жеста, Коцето също й позволил да си ляга и с други. Сами се досещате, че при нейната красота не липсват, ама никак кандидати.

Според слуховете, Константин бил направо пристрастен към изневерите. Те му били нещо като фетиш и затова бил честен с жена си от самото начало.

Говори се, че именно заради тази черта от характера му Райна го е зарязала преди време. Тя така и не му простила постоянното хойкане, с което връзката им приключила.

Както стана ясно, Коцето вече е успял да си легне със Зорница. Двамата са били на негово участие, след което завършили в хотелската му стая.
Надя обаче не останала длъжна на съпруга си. Тя знаела отлично какво той е сторил със Зори и на свой ред му изневерила.

В случая обаче не става дума точно за изневери, защото и двамата са наясно с това, което се случва. Просто бракът им е отворен и за някои хора в това няма нищо лошо.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. 777 казва

    Как ли възпитават деца си тия двамата не ми е ясно

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.