Гущеров трогна с любовно обяснение към Светлана Василева на Нова година! (защо обаче тя скри, че е с него – снимки)

Гущеров трогна с любовно обяснение към Светлана Василева на Нова година! (защо обаче тя скри, че е с него – снимки)
Гласувайте за статията

Светлана Василева за първи път не публикува снимките си с Християн Гущеров!

Светлана Василева и Християн Гущеров посрещнаха заедно Новата година. То се и очакваше, предвид факта, че само дни по-рано двамата се сдобриха и се събраха отново.

Светлана Василева

Християн Гущеров лудна да се обяснява в любов на Светлана Василева

Припомняме, че след излизането на плеймейтката от Вип Брадър 2017 тя и синът на Добромир Гущеров ненадейно се разделиха. А Светлето дори си събра багажа и офейка от палата му в Бояна. Едва седмица по-късно обаче тя се пресели отново в тузарската къща като се кълнеше, че Гущеров е нейната любов.

Интересно обаче защо тогава снимките от новогодишната нощ не присъстват в профила на Василева в социалната мрежа. Тя не си е направила труда да постне нищо, за разлика от Християн, който лично се похвали от празничната им нощ заедно.

Нещо повече – той написа и любовно обяснение на Светлана Василева, което гласи „моят свят, моята любов“. Не можем да отречем, че подобно излияние Хриси не е правил никога преди за бившата си съпруга Мария.

Дори в най-щастливите им мигове заедно той не е показвал публично чувствата си към нея. А днес е коренно различно. Той е този, който някак си пръв демонстрира и афишира любовта си, докато Светлана пази мълчание и не бърза с излиянията.

Каква ли е причината и дали плеймейтката не е изгубила доверието си в милионера, предстои да разберем тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар