Деян Донков изригна с разкритие за любовницата си Елена Петрова! (още подробности)

Деян Донков изригна с разкритие за любовницата си Елена Петрова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Деян Донков за пръв път проговори за своята млада любовница Елена Петрова!

Деян Донков от месеци бе спряган в бурна любовна връзка с младата си колежка Елена Петрова. Момичето е адашка на известната родна актриса, но е значително по-млада, едва на 20 и няколко години.

Деян Донков

Деян Донков изригна с разкритие за младата си любовница

Двамата с Деян Донков играят заедно в спектакъла „Калигула“ на Народния театър, а новината за връзката им хвърлила в шок Радина Кърджилова. Както знаем, тя роди син на Донков и му отдаде целия си живот.

Именно затова актьорът най-после се реши да проговори за скандала и действително е бесен. Дни след Нова година той излезе с изявление относно аферата си с хубавата Елена.

„Нямам любовница, това са глупости. Дори не познавам добре момичето, с което ме спрягат. Оставете ме на мира! Писна ми да чета и слушам простотия след простотия за себе си. Ако някой още не знае или е малоумен, аз от години имам жена, която обожавам. И тя се казва Радина“, избухна от гняв Деян Донков.

Той заяви, че повече няма да коментира глупости. Но за сметка на това поиска да даде гласност на един огромен проблем, който го е споходил миналата година. Когато се сблъскал с тотална лекарска неграмотност и безхаберие.

„Д-р Петров, паталог от „Света Анна“. Може да го цитирате, защото трябва да се радва, че още не съм го убил от бой, че ми постави диагноза рак след изследване на лимфом.

На масата му имаше кюфтета и започна да ми разказва вулгарни клюки за Коста Цонев“, разкрива Деян Донков, който се кани да даде на съд медика и да го ошушка до дупка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар