Крак не подвива: Болната Гала едва говори, но е на екран! (още подробности)

Крак не подвива: Болната Гала едва говори, но е на екран! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Гала се появи много зле в студиото на „На кафе“ тази сутрин!

Водещата на „На кафе“ Гала посрещна болна новата година. Блондинката очевидно е пипнала някой гаден вирус, но въпреки това не остана да лежи у дома си. Крак не подвива тя явно, защото въпреки лошото си състояние отново цъфна на работа и на екран.

Гала

Гала не ще да чуе за болнични, ходи на работа и без глас

Още щом влязоха в студиото заедно с мъжа й Стефан Николов, на всички направи впечатление, че Гала едва говори. Тя почти нямаше глас и не спираше да кашля. Изкара така десетина минутки, а после се обърна за помощ към екипа си.

„Никой не ми дава чай, едва говоря. Не знам колко още ще мога да издържа така, ако не ми обърнат внимание“, ожалва се Гала пред мъжа си Стефан Николов и колегите в ефир.

Някои от зрителите я поздравиха за самоотвержеността към работата й, а други са на мнение, че това си е чисто натегачество.

„Хайде сега, толкова не може да си вземе болнични. Все едно някой ще й седне на мястото, така се е вкопчила в него. То бива амбиции и кариеризъм, ама чак пък толкова. Ако не за себе си, да помисли за колегите си, които може да зарази“, коментират зрители в социалната мрежа.

Напук на вирусите и кофти състоянието си, Гала се появи на екран с рокля като за новогодишен вечерен коктейл. Цялата беше в сребристо и блестеше отдалеч. Стефан пък се беше барнал със супер официален костюм и дори ризата му беше с папионка.

Някои от зрителите шеговито намекнаха, че Гала не е трябвало да се отказва от услугите на д-р Мария Папазова. Която можеше с няколко вълшебни илача за миг да я отърве от досадния вирус.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Крак не подвива: Болната Гала едва говори, но е на екран! (още подробности)”

  1. зрител

    ян. 03. 2018

    Тая простакеса се вживява много в ролята си на водеща.Тя си мисли ,че ще се закрие телевизията ако нея я няма..Аман от болни провинциалисти ,жадни за слава ,но безмозъчни същества.

Добавете коментар