Николета Лозанова шашна с равносметката си за 2017-та! (виж тук)

0

Николета Лозанова посрещна Нова година в Кипър, заедно с любимите си хора!

Плейметката и бивша водеща на „Папараци“ Николета Лозанова посрещна новата 2018-та година в Кипър. Тя отпраши натам, за да бъде с любимия си мъж в лицето на Ники Михайлов. Като не пропусна да вземе със себе си и своята малка дъщеричка Никол Божинова.

Николета Лозанова
Николета Лозанова вече е забравила уволнението си от телевизията и продължава напред

Часове преди настъпването на новата година, Николета Лозанова написа своята равносметка за изминалата година в социалната мрежа. За разлика от друг път, сега тя беше доста кратка и лаконична. Думите й обаче са достатъчно ясни и категорични – само предстои да й се сбъднат.

„Моята 2017-та няма нужда от равносметка… Тя бе повече от прекрасна и най-важното, не ми отне никой от скъпите ми хора! Нямам време за излишни размисли и страсти, защото моята най-върховна година предстои. И нямам търпение да я посрещна“, написа в Инстаграм Николета Лозанова.

Очевидно тя изобщо не страда от факта, че беше уволнена от Иван и Андрей в „Папараци“, които поканиха на мястото й тигрицата на светските новини Венета Райкова.

Макар да не е телевизионно лице, НиЛо се прехранва добре с реклами и рекламни постове в социалната мрежа. Както знаем, цените им вървят доста добре, така че красавицата от Караджово гладна няма да остане. А и бъдещият й съпруг Ники Михайлов също може да се похвали със средства – свои и на богатото си семейство.

Остава само да разберем дали наистина двамата ще вдигнат сватба и ще се превърнат ли в истинско семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.