Бомба: Венета Райкова крие роден брат! (виж кой е той и защо не знаехме за него – още подробности)

Бомба: Венета Райкова крие роден брат! (виж кой е той и защо не знаехме за него – още подробности)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова не беше споменавала публично за брат си Стоян!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова винаги е била тайнствена относно личния си живот. Тя говори и показва снимки единствено на семейството си с Тихомир и сина им Патрик. За роднините си обаче почти не обелва и дума.

Венета Райкова

Венета Райкова дълго време криеше брат си Стоян от медиите

Може би и затова досега не подозирахме, че блондинката има брат. Той се казва Стоян и е с шест години по-млад от нея. Дете е на майка й и втория й мъж, пастрока на Венета.

В началото Венета Райкова не поддържала отношения с брат си, тъй като напуснала семейното гнездо още твърде млада. Тя била в обтегнати отношения с пастрока си и искала сама да пробие в живота и кариерата. Каквато си е луда глава, Венета била готова да мине през стени, но да докаже коя е и какво може.

Както виждаме, наистина успя да го стори и днес е една от най-добрите и разпознаваеми светски журналистки у нас. Да не кажем и единствената. С течение на времето тя се сближила с брат си Стоян, а днес обожава неговия син Борис.

Двамата често си ходят на гости и посрещат празниците заедно. Единственият, на когото Райкова отказва да прости, това е родният й баща Румен Райков. Последният зарязал нея и майка й още, докато Венета била съвсем малко момиченце. И хукнал при любовницата си.

Това е и причината водещата да не иска да знае за него като не се вълнува дори от здравословното му състояние, пише вестник „Ретро“. За сметка на това Венета Райкова се слави като добра и отговорна майка на сина си Патрик, за когото дава всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар