Мая Илиева ще си има четвърто дете! (Пълни подробности)

Мая Илиева ще си има четвърто дете! (Пълни подробности)
Гласувайте за статията

Мая Илиева отново е решила да става майка

Мая Илиева иска да има още едно, четвърто дете. Вдовицата на гръмнатия бос Жоро Илиев вече има три деца. Но те не са нейни, а осиновени. 44-годишната вдовица вече се отказала от идеята да роди чрез ин витро. Но искала да има още едно дете, което ще бъде четвъртото й осиновено в нейното семейство.

Мая Илиева

Мая Илиева ще осиновява четвърто дете

Гаджето й Едуардо предложил той да стане баща на детето й, но тя отказала категорично. За никого не е тайна, че Мая Илиева все още е влюбена в мъжа си. Припомняме, че Жоро Илиев бе убит през август 2005 година в Слънчев бряг. Той остава на съпругата си богатство в размер на 312 милиона в евро.

Брюнетката разпродаде част от имотите и създаде собствен бизнес с козметични студия.Вдовицата на гръмнатия бос наследи лъскава хасианда в полите на Витоша и част от тузарски комплекс в Панчарево.

Както и доста апетитни имоти в Доминикана, където възнамерява да направи монумент на Главния в цял ръст. Именно в тази страна се запознала с Едуардо, който е копие на Жоро Илиев.

Бизнес дамата решава да си осинови дете, след няколко неуспешни опита ин витро. Защото лекарите били категорични, че няма да може да стане майка.

С боса ни ВИС-2 те осиновяват две момичета от италиански пансион преди 12 години. Криста и Андреа вече са тийнейджърки. След смъртта на съпруга си брюнетката осиновява и момче. Тя го кръщава Георги, на името на покойния си мъж.

Мая и Жоро Илиев се женят през 1994 година. Дълго време обаче нямат деца. Според една от версиите причината е в Главния, защото бил стерилен. После става ясно, че причината е в Мая Илиева. Тя губи бебе от първия си приятел Бранимир Григоров-Бранко.

Случва се след жесток побой, като аборта й причинява тежки увреждания. Според друга клюка причината за безплодието на вдовицата на Жоро Илиев е заради това, че тя има хормонални проблеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар