Ти да видиш: Джулиана Гани си има цяло стадо крави! (След мъжа й, те били най-голямата й страст)

Ти да видиш: Джулиана Гани си има цяло стадо крави! (След мъжа й, те били най-голямата й страст)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани си има цяло стадо с крави

Джулиана Гани напълно си е загубила акъла по млекопитаещите. Силиконката вече си има цяло стадо. Само че приказката „имаш крави, пиеш мляко” при нея не важи. Защото мучащите животинки не са истински, а изкуствени.

Джулиана Гани

Джулиана Гани се радва на цяло стадо крави!

Тунингованата моделка се е пристрастила към плюшените играчки и то определено към кравите. Мъжът й Станимир Ташев не порицавал влечението й, а дори напротив. Той самият също й подарявал плюшени играчки крави и сега „тя вече била горда собственичка на цяло стадо”.

Припомняме, че в Къщата на Големия брат Джулиана Гани стискаше и не се отделяше от лилавата крава Милка. Моделката луднала и по изкуствени пеперуди, които също били нейна страст.

Припомняме, че силиконката и фитнес инструктора се ожениха на скромна церемония в родния й град Пловдив.

„Не обичам помпозните тържества. Исках сватбената церемония да бъде романтична и сред близки, и познати, а не да се превърне в пищно тържество.Ако искам, мога да направя и втора сватба, но засега така ми е добре. Не желаем повече да се изхвърляме, не чувстваме необходимост”, в типичния си стил заяви Джулиана Гани.

За нея било най-важно двамата със Станимир да са заедно и да се обичат.

Според някои прокраднали се клюки двамата се оженили от интерес. Димитровградчанинът бил закъсал финансово и виждал в нейно лице възможност да стъпи на краката си финансово. Двамата били се разбрали да продължат живота си такъв, какъвто са го имали преди брака, пък бе друга версия.

Но Джулиана Гани разби на пух и прах тези клюки. Според блондинката двамата с мъжа си много се обичали, а той бил най-милия , романтичен и щедър мъж, който имала досега.
Наскоро двойката се завърна и от приказна почивка на Сейшелите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар