Феновете в ступор: Нещо страшно се случва с Цветелина Грахич? (Певицата се е свършила)

0

Цветелина Грахич не е това, което беше преди

Цветелина Грахич се е свършила. От пухкавата певица не е останало нищо. Бившата бег вокалистка на Ку-ку бенд на Слави Трифонов вече прилича на „кожа и кости”.Босненката буквално вехне пред очите на всички, за ужас на фенове и роднини.

Цветелина Грахич е плашещо слаба

Според близки до изпълнителката пръст в това състояние имал приятеля й Кристиан Шаламанов. Той не спирал да й слага рога. Музикантът се блазнел, че Цветелина Грахич била луда по него и правела това, което той й казвал. Заради клющавото си тяло босненката не давала вече да я снимат по участия.

„Преди си умираше да си прави селфита. Дори позираше доста разголена. Но след като отслабна драстично не дава да я снимат, дори само горната част на тялото. Преди беше по-пълничка и непрекъснато качваше снимките си в социалните мрежи. Сега отслабна и вече няма нито едно фото на личната си страница във Фейсбук”, разкриват източници.

На участия Цветелина Грахич се обличала във възможно най-широките си дрехи. Така тя искала да прикрие плашещото си състояние, което вече граничело с анорексия. Но дори и с тези одежди се виждало на какво прилича под тях. Приятелят й вместо да я вразуми и да й се скара, адмирирал, че гаджето му слабее непрекъснато.

Според слуховете Кристиян Шаламанов не спирал да й слага рога. Тя обаче била така обсебена от него, че му прощавала всичко, стига да не си тръгне от нея. Заради това тя се докарала до това състояние.

Дори навремето Шаламанов бил този, който й сложил прът в кариерата и я отделил от „Шоуто на Слави”, доверяват източници. И сега, вместо благодарност, Цветелина Грахич получавала от него само удари и предателства.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.